Saturday, August 30, 2008

KHAR & MALAYSIAN BOOK'S OF RECORDS







Sedar x sedar… dah nak 31 ogos pulak dah…

Ada apa dengan 31 ogos… xde pape pon… hari merdeka je… genapnye 51 tahun kita merdeka… MALAYSIA… I’ve proud of you… especially PERLIS la… politik sana sini, kucar kacir… lantakla… janji perang xde…

Cuma aku skrg ni yg tengah berperang… perang gerila g2… ala black hawk down terhempas ke tanah.. aku menembak sesiapa sja musuh… janji aku menang…

Rini, dah leh cek dah jadual final exam… dan semestinya I’v egot a lot to practice… berperang pakai senjata, tanpa senjata, guna mulut dll….

Kolej Harun Aminurrasyid…

Sejarah baru telah dicipta when the most active amongs other UPSI college ini menghasilkan the largest Malaysian JALUR GEMILANG using tempurung kelapa… sejumlah lebih kurang 32000 tempurung kelapa terpaksa berkata “kenapala aku dijadikan sebagai tempurung”, apabila mereka dicat dan dibaringkan ditengah lapangan KHAR untuk mencatat rekod yg ditulis dlm Malaysian Books Of Records ini…

Kesian si kelapa ek… xpe… korang dah bantu kami wat record… xpe… isi kelapanya entah la diorang watpe…

Hmmm… ternyata orang yg ada pokok kelapa kat tanjung malim nih mendapat pulangan lumayan untuk sejarah kali kedua ini…

No comments: