Sunday, August 17, 2008

AKU, BLOG, INTERNET & KAMPUNGKU

Ish, sejak aku start creating my blog, aku sendiri dah jadi addicted to my own blog... hehehe... sape g kalau aku yg slalu menulis karya emas aku di sini yg ingin melihat karya ku sendiri... ha, baru kejap tadi, tensen betul ngan UPSI KHAR punye wyerless... pehal la diorang ni.... napela xde wat baru... korang tau x, diriku.... ah.... kekadang tersiksa menanggung penantian untuk connected 2 da internet.

tapi, xpe. aku ni kalau tringin sesuatu, aku wat sampai bleh. so, terpaksa la g library. orang g library cari buku, aku g library cari internet... hehehehe... pe la aku ni.... xpe... janji hidup di upsi best... internet x pyh byr bulan bulan..... so, aku bleh download memacam... kalau kat rumah ni... aku dah kena lempang ni ngan parent aku... bil berjuta-juta ringgit oooooo......

ckap bab rumah ni, sok... aku dah nak balik... ku merindu mu wahai bilik tidurku... hehehe. segala library dvd ku... entah berdebu dah kot... kecian.... tapi entahla transport cmne... k ah... chow

No comments: